Börsskoll (Gratis Premiuminnehåll!) – Dagens analyser och köpsignaler är klara | Börsen idag – 2 mars


2 mars

OMXS30 gick ned 3% under fredagen, och avslutade därmed veckan med en avkastning på minus 7.19%.
Sämre såg det ut för S&P500 indexet, som förvissao noterade en nedgång på enbart minus 0.8% för fredagen, men minus 11.5% för hela veckan.  Indexet har därmed upplevt sju negativa dagar på raken.
Nasdaq Composite lyckades samtidigt att stänga oförändrat (+0.01%) , medan de amerikanska tio- och 30-åringarna ännu en gång noterade nya lägstanotering.
Intressant att notera är att Kinas nya PMI-siffror kom in på 35, vilket är den lägsta noteringen sedan finanskrisen, och ger en första indikation på de effekter som coronaviruset kan komma att ha för Kinas ekonomi och i förlängningen världsekonomin. Dessa siffror kom under lördagen, och kan därför vara värda att ta med sig inför måndagens börsöppning.

OMXS30

Dagens vinnare och förlorare

Breddindikator- Andel aktier som gick upp och ned

Marknadsspaning – Gratisprov

__________________________________________________________________
Swingtradingmedlemmar får analyser likt de nedan skickade till sig varje dag, utöver konkreta köp- och säljsignaler.

Prova du också för enbart 9 kronor första månaden! Ingen bindningstid!

____________________________________________________________
Alla avkastningskurvor fås genom att vi går ur marknaden om marknaden stänger högre än föregående dags högstanivå.
Många aktier är översålda nu i och med de senaste dagarnas börsoroligheter. Nedan presenterar vi helt enkelt signaler som har varit gynnsamma historiskt, och som effektuerats igår. Detta är såklart vad vi alltid gör, men kan vara värt att påpeka ännu en gång när börsen och sentimentet ser ut som det gör just nu.
Idag kikar vi närmare på Sweco B och Tele2 B.

Sweco B

Sweco B har nu fallit rejält och ser ut att börja balansera runt MA-200, och det kan eventuellt vara läge att kika på korta positiva rekyler.

Tele2 B

Detta är en signal som med förhållandevis stor sannolikhet skulle ha infunnit sig i de ordinarie swingtradingsignalerna om det inte hade varit för det mycket osäkra börslägen just nu.
Oavsett är Tele2 värd att kika på för positiva omslag. Aktien ser ut att ha reagerat kring den stigande trendlinjen, vilket eventuellt kan vara en nivå värd att kika lite närmare på.

 
Ha en fin tradingdag!
 
//SR tradingteam
 
Som swingtradingmedlem har du inte bara tillgång till köp- och säljsignaler, utan också våra dagliga börsspaningar där vi presenterar färska, spännande case varje dag!

Prova på en månad för endast 9 kronor!

Recent Posts