Börsskoll (Gratis Premiuminnehåll!) – Dagens analyser och köpsignaler är klara | Börsen idag – 24 februari


24 februari

OMXS30 gick ned 1,04% i fredags, och avslutade därmed veckan minus 0,35%. Under dagen gick de flesta bolagen i indexet ned, med Autoliv och Atlas Copco som största förlorare med en utveckling under -2%. Bäst gick AstraZeneca (+0,7% ) och Swedish Match(+0,4%).
I USA gick S&P500 ned -1,1%. Svagast var IT-sektorn som drog ned indexet med en negativ utveckling på -2,3% för dagen, medan fastighetssektorn och consumer staples presterade starkast med plus 0,4% respektive plus 0,3%.
Nasdaq Composite gick ned med -1.8%. Apple, Amazon, Alphabet och Microsoft gick alla ned med mer än 2% för dagen, vilket till stor del bidrog till nedgången i indexet.
Samtidigt fortsatte guldet att röra sig starkt uppåt, medan amerikanska 30-åriga statsobligationer noterade en ny all-time-low på 1,89%.

OMXS30

Dagens vinnare och förlorare

Breddindikator- Andel aktier som gick upp och ned

Marknadsspaning – Gratisprov

__________________________________________________________________
Swingtradingmedlemmar får analyser likt de nedan skickade till sig varje dag, utöver konkreta köp- och säljsignaler.

Prova du också för enbart 9 kronor första månaden! Ingen bindningstid!

____________________________________________________________
Idag kikar vi på Tietos och SCA B.
Idag kikar vi närmare på MTRS B, SAND, och ATCO B.
Alla kurvor nedan baseras på en exit som går ur positionen om dagens stängning är högre än föregående dags högsta notering!

MTRS B

MTRS B har idag blivit översåld och utsikterna ser fina ut framöver med den tidigare nämnda exitmetoden.

ATCO B

Atlas Copco B har nu blivit översåld, och det kan vara dags att titta efter att gå in i aktien. Den stigande trendlinjen som möter upp underifrån kan exempelvis vara ett område som är värt att titta lite närmare på för en rekyl uppåt.

Sandvik

Sandvik ser också hyfsat positiv ut med den tidigare nämnda exitmetoden. Vi kan också se att aktien har stannat vid den uppritade stödlinjen.

Ha en fin tradingdag!
//SR tradingteam

Som swingtradingmedlem har du inte bara tillgång till köp- och säljsignaler, utan också våra dagliga börsspaningar där vi presenterar färska, spännande case varje dag!

Prova på en månad för endast 9 kronor!

Recent Posts