Börsskoll (Gratis Premiuminnehåll!) – Dagens analyser och köpsignaler är klara | Börsen idag – 6 april


6 April

OMXS30 föll med 1,58% i fredags. Sämst gick det för Telia( -6,74%) och Swedish Match(-3,74%), medan Astra Zeneca och Getinge låg på topp, med uppgångar på 1,64% respektive 0,88%.
För hela föregående vecka noterade indexet en nedgång på 3%.
I USA gick S&p500 ned med 1,5%, men lyckades hålla sig över sin lägstanivå från onsdagen. För hela veckan noterades en nedgång på 2,1%. Small cap-bolagen hade det dock mycket tuffare, och Russel 2000 indexets gick ned hela 7,1% under veckan.
Så gott som alla marknadssektorer avslutade dagen negativt, och enbart consumer staples (+0,5%) lyckades avsluta över nollan.

OMXS30

Dagens vinnare och förlorare

Breddindikator- Andel aktier som gick upp och ned

__________________________________________________________________
Swingtradingmedlemmar får analyser likt de nedan skickade till sig varje dag, utöver konkreta köp- och säljsignaler.

Prova du också för enbart 9 kronor första månaden! Ingen bindningstid!

____________________________________________________________

Gratisprov! – Kvantanalys av OMXS30

Idag fanns det inget riktigt intressant som sticker ut, utan vi ställer oss neutrala till börsen för tillfället.
Nedan syns vad som händer efter tre neddagar, som vi har haft, om man också tar hänsyn till det rådande läget i den kortsiktiga trenden. Som vi ser finns det ingen riktigt stark tendens.

Gratisprov! – Marknadsspaning

Kom ihåg att marknaden är mycket volatil just nu, och att  mycket stora negativa och positiva rörelser med stor sannolikhet kan komma att förekomma. De signaler som presenteras är som vanligt underbyggda med statistik kring hur de har presterat historiskt. Det är dock viktigt att påpeka att det är statistik som allt annat, och att framtiden alltid är oskriven! Speciellt i samband med de marknadsförhållanden vi bevittnar just nu!
Alla signaler nedan använder en exit som baseras på att stängningen är högre än föregående dags högsta, eller att RSI-2 stänger högre än 65.

H&M

H&M stängde i fredags ned mot gapzonen som bildats för lite mer än en vecka sedan. Aktien är översåld, och tillsammans med ett speciellt kalenderfilter gör att ser oddsen okej ut på kort sikt.

Assa B

Assa Abloy has också blivit översåld enligt en speciell definition som tar hänsyn till kraften i nedgången. Oddsen ser hyfsade ut, och aktien kan vara värd att kika närmare på!

Ha en fin tradingdag!
//SR tradingteam

Recent Posts